Stalgast gastro. Myčky pro gastronomii.

Pro mytí nádobí v profesionálních kuchyních se nepoužívá lidská síla ale mechanický stroj. Díky tomu jsou ušetřeny náklady za personál a spotřebované energie. Tekoucí voda na hromady nádobí během nekonečného mytí může být velice drahá. Stalgast myčka se o tyto hromady nádobí postará velice rychle a za zlomek spotřebované vody a elektrické energie. Je tedy jak ekonomická, tak ekologická.

Myčky pro profesionály od profesionálů.

Společnost Stalgast působí na světovém trhu už mnoho let a stali se tak jedním z předních výrobců gastronomického vybavení pro profesionální restaurační nebo hotelové kuchyně. Daří se jim prorazit na trhu za použití vždy těch nejnovějších technologií a produktů, které nám šetří práci, čas a peníze. Proto jsou tak úspěšní. Veškeré chyby byly vychytány a co se týče technologií tak byly co možná nejvíce zdokonaleny. Nemluvíme tady pouze o jejich výrobních technologiích ale i o technologiích použitých na jejich výrobcích. Stalgast myčka je v poslední době technologický zázrak. Ty nejdražší modely dokonce šetří energiemi ještě víc. Není nutné je totiž zaplnit kompletně nádobím. V profesionální kuchyni se to sice často nestává ale značka Stalgast gastro myslí i na to. Programy na mytí jsou zde voleny zcela automaticky. Vy jen naložíte do myčky, co potřebujete a spustíte ji. Není třeba nad ničím přemýšlet. Myčka sama pozná, kolik je v ní naloženo a podle toho zvolí správnou dobu a množství vody na umytí nádobí. Tím nám šetří peněženku ještě více než její předchůdci.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *